Президентът на Украйна Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист,

...
Президентът на Украйна Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист,
Коментари Харесай

Зеленски обмисля скъсване на дипломатическите отношения с Русия

Президентът на Украйна Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога разгласи през днешния ден, че обмисля разкъсване на дипломатическите връзки с Русия и я упрекна, че приготвя продължение на своята военна експанзия в родината му, съобщи Франс прес, представена от Нова телевизия. 
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия-Украйна 559
" Получих искане от Министерството на външните работи да се прегледа въпросът за разкъсване на дипломатическите връзки сред Украйна и Русия ", съобщи Зеленски и добави, че незабавно ще го направи.

Държавният глава също по този начин изиска неотложно прекъсване на руско-германския газопровод " Северен поток 2 ".

" Постигнахме единодушие за нуждата от неотложно въвеждане на наказания поради новия акт на експанзия против Украйна ", акцентира Зеленски, визирайки Русия. Той направи тези изявления на обща конференция с гостуващия му президент на Естония Алар Карис.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия-Украйна 559  Османи: Готови сме дипломатически да допринесем за намиране на спокойно решение за Украйна Османи: Готови сме дипломатически да допринесем за намиране на спокойно решение за Украйна  Министърът на защитата на Украйна: Гответе се за война и човешки жертви Министърът на защитата на Украйна: Гответе се за война и човешки жертви  Русия прикани света да признае независимостта на Донецк и Луганск Русия прикани света да признае независимостта на Донецк и Луганск
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР